2017 yılından beri farklı projeler yürüttüğümüz ING Genel Müdürlüğü ile 2019-2020 yıllarında 10 yeni deneyimleme atölyesini (crash course) gerçekleştirdik. Bu SkillUp Day (yetkinleştirme günü) kurgumuzda üst yönetimde katıldığı farklı departmanlardan gelen kitle ile toplanan talep üzerine:
- Günlük İşlerinizi “Agile” ile Yönetmek,
- Oyun Yaparak Hikaye Oluştur,
- Oyun Yaparak Hikaye Oluştur (Online),
- Nedir Bu Kodlama* Çocuğun için Kodla
- 3D Tasarım ile Sosyal Etki Yarat atölyelerimizi farklı günlerde farklı gruplar ile deneyimledik.
Skill Up günlerinde katılımcılar kendi seçtikleri zaman dilimlerinde yine kendi seçtikleri yeni nesil yetkinlik kazanma eğitimlerini, eğlenerek deneyimleme fırsatı buluyor.
Bu crash course’lar ile 40’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren ING Grubunun Türkiye Genel Müdürlüğü çalışanlarına, Makers Türkiye’nin yaratıcı eğitimleri ile dijital yetkinliklerin deneyimlenmesi amaçladı. Çalışanları için İnovasyon alanında gelişime çok önem veren ING Genel Müdürlüğü ile etki yaratan kurgularımıza devam edeceğiz.
Makers Türkiye olarak 21.yy yetkinliklerini şirketlerin çalışanlarına yenilikçi crash course’larımız ile öğretmeye devam ediyoruz! Kurumlar için düzenlediğimiz yaratıcı çözümler için tıklayın.